ISTANBUL KEBAB

ISTANBUL KEBAB Voor de lekkerste Pizza's en Pasta!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1364 beoordelingen
23 nov 2020 om 22:55 Lasagne besteld, kwam koud/droog aan en alles plakte. Kon ‘t geen lasagne noemen was totaal niet te eten. En was verre van vers. Ik heb gebeld en diegene die opnam nam mij totaal niet serieus. En ging in discussie, voor mij nooit meer!!
23 nov 2020 om 20:32 Bestel hier iedere 2 weken wel. Het is altijd snel en goed. Precies wat je verwacht. Eventuele instructies via "opmerkingen" altijd opgevolgd. Perfect. Bedankt weer!
21 nov 2020 om 20:12 Hebben 2uur zitten wachten op het eten. Ben niet gebeld of gemaild. Erg slordig
21 nov 2020 om 20:11 Eten prima, bezorgen volgens bestelling uur. Bezorgd na 1,5 uur en dat is niet de eerste keer....
21 nov 2020 om 20:11 Delivery was to long
20 nov 2020 om 21:15 Normaal bestellen wij hier altijd, geen klachten heel goed te eten. Maar vandaag bijna 2 uur voordat het werd bezorgd en het eten was echt koud.
16 nov 2020 om 21:09 Heel vlot!
11 nov 2020 om 20:06 T was HEERLIJK!!
31 okt 2020 om 20:23 Zoals gebruikelijk was de pizza heerlijk! We bestellen hier graag. Helaas wel ruim anderhalf uur op de bestelling moeten wachten.
27 okt 2020 om 19:00 Bestelling moet nog komen, om half 9 staat deze gepland als het goed is
23 okt 2020 om 22:39 Opnieuw heerlijk gegeten, bedankt voor de snelle bezorging